Købsvilkår

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra design by Sander.

Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og design by Sander.

Dokumentation og vejledning
Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra design by Sander. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra design by Sanders side, er denne af vejledende art.

Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra design by Sander anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med post Danmark. Leveringstid 2-6 dage]

Risikoen for varerne
Risikoen for varer købt af design by Sander overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra design by Sander, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til design by Sander.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, design by Sander har stillet dig i udsigt.

Kunden kan ikke gøre krav på erstatning på stole, border eller andre omkringstående ting og effekter, som er blevet skadet eller ødelagt af den leverance, som er købt hos design by Sander, hvis kunden selv har monteret produktet. Dette være sig også gældende, hvis kunden har fulgt den medsendte vejledning eller har hyret en professionel håndværker, som design by Sander ikke har henvist til eller anbefalet.

Pris og betaling

  • I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med kort.
  • Alle priser i design by Sander – på web-adressen http://www.designbysander.com – er inkl. Moms.

Fortrydelsesret

  • Kunden har 14 dage til at meddele fortrydelse af købet. Gældende fra den dag kunden modtager sine varer og herefter 14 dage til at sende dem retur.
  • Kunden kan fortryde et køb, selvom varen er blevet brugt.
  • En varer er kun brugt, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik.
  • Hvis varen er brugt, laves der en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse skal forbrugeren ikke have retur.
  • Varen kan ikke refunderes, hvis varen har været fastmonteret.
  • Hvis der gøres brug af fortrydelsesretten, hæfter kunden selv for tilbageleveringen.